Persberichten

Licht reizen in Parijs dankzij 2kids1bag en City-Locker

24/09/2015ParisPraktische info

Twee nieuwe ondernemingen hebben hetzelfde doel: de bezoekers aan de hoofdstad verlossen van al wat hen hindert. 2kids1bag richt zich vooral tot gezinnen die nood hebben aan materiaal voor hun kleine kinderen; City-Locker mikt op reizigers die hun bagage ergens willen opslaan.

Wat doet u met uw zware valies wanneer u de Notre-Dame wilt bezoeken? Hoe trekt u rond met kleine kinderen tijdens een dagje Disneyland? 2kids1bag en City-Locker bieden praktische en goedkope oplossingen om meer te genieten tijdens uw verblijf in Parijs.

Meer mobiele gezinnen, overal in Parijs

In de luchthaven van Roissy, in Orly en in Disneyland verhuurt 2kids1bag kinderwagens, autozetels, steps, plooibedjes… Kortom, alles wat het leven eenvoudiger kan maken van ouders die willen rondtrekken.
Nadat het materiaal werd gereserveerd op de website, per e-mail of per telefoon, is het mogelijk het materiaal waar ook in Parijs te laten leveren of om het op te halen bij één van de verhuurpartners (luchthavens, hotels, musea, attractieparken, winkelcentra…).
2kids1bag mikt op kwaliteit en kiest zijn materiaal bij befaamde merken zoals Maclaren, Babyzen, Britax of Jané, en hanteert een aantrekkelijk aanbod (1 dag huren = 1 extra dag gratis).

Geautomatiseerde en beveiligde bagagedepots in het stadscentrum

espace_city_locker.jpgVoor een uur of een hele dag, voor toerisme of zaken, City-locker biedt iedereen bagagedepots in het stadscentrum en in de nabijheid van stations en toegangswegen naar luchthavens (RER Station, Roissy Bus, Metro…).
De depots zijn volledig geautomatiseerd en 7 dagen per week open van 8 tot 22 u. Men kan ze online reserveren met enkele klikken op de website. Twee toegangscodes (een voor het depot en een voor het kastje) worden dan per e-mail en SMS verstuurd.

Voor de veiligheid staan de bagagedepots van City-Locker 24 uur per dag onder videobewaking en de camera’s zijn verbonden met een veiligheids-PC.
4 bagagedepots zijn nu al ter beschikking:

  • Marais : 82 rue des Gravilliers 75003
  • Saint Germain : 6 rue des Bernardins 75005
  • Gare du nord/est : 9 rue des 2 gares 75010
  • Opéra : 33 rue Godot de Mauroy 75009
>> Meer informatie over:

Téléchargements

Downloads

Op zoek naar meer informatie? Inspiratie nodig voor een van uw artikels?

Contacteer onze ploeg