Persberichten

Rechtstreeks vanaf Brussels South Charleroi naar tropisch Martinique

19/07/2019AllierPraktische info

2 vluchten per week rechtstreeks naar Martinique in Caribisch Frankrijk

Vanaf 7 december 2019 is het mogelijk om rechtsreeks vanaf de luchthaven van Brussel-Charleroi naar het tropische France eiland Martinique te vliegen. Er worden 2 vluchten per week aangeboden. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A340 en de vliegtijd bedraagt zo'n 9 uur. De vluchten zijn te boeken vanaf 345 euro.

Samenwerking Atout France  

Om het eiland beter bereikbaar te maken heeft toeristen bureau van Martinique samengewerkt met Atout France, de luchthaven van Martinique en de toerisme professionals ter plaatse. Door de vluchten aan te besteden aan de luchtvaartmaatschappij Air Belgium worden niet alleen Belgische- maar ook Nederlandse klanten aangesproken. Het betreft een rechtstreekse vlucht, zonder overstap in bijvoorbeeld Parijs. 

Heerlijk klimaat, het hele jaar door

Het eiland Martinique heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en infrastructuur. Het klimaat is er het hele jaar door zeer aangenaam.  Op cultureel en sportief gebied heeft Martinique een ruim aanbod. De keuken heeft Franse en Caribische invloeden.  

visuel_cp_france_news.jpg

Contact afdeling Media Relaties Atout France : Nicolas Maréchal/ @: nicolas.marechal@atout-france.fr / Tel: 02-505-38-17

Contact Presse : François Jock - francois.jock@martiniquetourisme.com - Tel : +33 6 85 06 75 67

(C) Crédit photo 

  • (c) Air Belgium (Photo de la compagnie)
  • (c) R. Haughton (Photo de la Martinique)

Téléchargements

Downloads

Op zoek naar meer informatie? Inspiratie nodig voor een van uw artikels?

Contacteer onze ploeg